Plisségardiner

Plisségardiner fylder minimalt, når de er trukket op, og er derfor velegnede til mindre vinduer med smal eller skrå karm, og til vinduer i alle udformninger: Firkantede, trekantede, buede samt til ovenlysvinduer, dreje/kip vinduer og til døre. Til døre, skrå- og dreje/kip vinduer anbefales montering med trådstyr, som holder gardinet på plads, når vinduet åbnes.

Der findes forskellige monteringsmuligheder til plast/aluminiumsvinduer.

 

Lys- og varmeregulering

Sol- og varmeafvisende stof: Til udestuer med høj varme og luftfugtighed anbefales et stof med reflekterende bagside, som samtidig fungerer som mørklægning; eller et stof i et semi.transparent materiale, som beskytter mod direkte sol og tillader lyset at komme ind- og dig til at kigge ud.

 

Betjening af plisségardiner

Plisségardiner fås med traditionel snor- eller kædebetjening.

Til høje vinduespartier og ovenlysvinduer, hvor det kan være svært at nå op, vælger du et plisségardin med motor og fjernbetjening.

Cordless er betjening uden snor- eller kæde. Blot et let træk eller skub med hånden på underlisten. Er velegnet til mindre og lavtsiddende vinduer.

 

Vedligehold af plisségardiner

Plisségardiner må ikke foldes, bukkes eller krølles, da skaderne ikke kan udbedres. Jeg anbefaler, at plisségardinet støves af med en fjerkost eller støvsuger med børste på ved laveste sugeevne. Små pletter fjernes med en klud vredet op i max 30 grader varmt vand tilsat flydende vaskemiddel. Tør efter flere gange meed en ren klud. Plisségardiner skal tørre lukket, men sørg for, at der jævnligt kommer luft til. 

Kontakt os idag og få et tilbud!

Kontaktinformation

JESPERs Gardiner

Kirkegade 12a, Alslev

6800 Varde


Tlf:.28899203

info@jespersgardiner.dk